ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Γιατί το Άγιο Φως δεν καίει! [Βίντεο-Φώτο]

2[

 

Κάθε χρόνο τα ίδια..δηλώσεις αμφισβήτησης του Αγίου Φωτός ή ότι δήθεν κοστίζει η μεταφορά του στην Αθήνα.Ας μην μένουμε όμως σε αυτά..ίσως είναι και αναγκαία «κακά».

Το Άγιο Φως δεν καίει τα πρώτα λεπτά και αυτό είναι το θαύμα της ζωντανής πίστης,λένε οι ιερείς μας.Εμείς παραθέτουμε και μερικά στοιχεία για να πειστούν και οι πιο άπιστοι..

Μερικά μόνο από στιγμιότυπα – πειστήρια του συνταρακτικού αυτού ζωντανού θαύματος της Ορθοδοξίας μας, που κάποιοι εξακολουθούν να αμφισβητούν, διαψεύδοντας – εκτός των άλλων – και τα ίδια τους τα μάτια!

6.agio fos2

Ας δοκιμάσουν οι “άπιστοι” να κάνουν ό,τι κάνουν οι πιστοί στις φωτογραφίες όχι με την θηριώδη φλόγα των 33 κεριών, αλλά έστω με ένα!

6.agio fos3

 

πηγη spirospero.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button