ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ποιους λόγους τα αδέρφια μας ομορφαίνουν τη ζωή μας!

 

 

Μήπως είσαι κι εσύ ένας από εκείνους που ανήκουν σε μία μεγάλη οικογένεια κι έχεις αδέρφια; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως σε τρελαίνουν και πως δεν έχεις τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σου χωρίς εκείνα δίπλα σου; Διάβασε για ποιους λόγους τα αδέρφια μας είναι απαραίτητα στη ζωή μας.

1. Ήταν η καλύτερη παρέα στην παιδική μας ηλικία.
Όσες φορές κι αν μαλώναμε, όσες φορές και να γκρινιάζαμε επειδή μας ενοχλούσαν με την συμπεριφορά τους, τα αδέρφια μας στα παιδικά μας χρόνια ήταν η καλύτερη συντροφιά που μπορούσαμε να έχουμε. Τα μοναχοπαίδια υποστηρίζουν πως εκείνο που τους ενοχλούσε όταν ήταν μικροί, ήταν πως δεν είχαν καμία παρέα για να παίξουν.

2. Ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας παραμένουν συχνά οι καλύτεροι μας φίλοι.
Υπάρχουν αρκετά αδέρφια που δεν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και δεν ανήκουν στην ίδια παρέα όταν ενηλικιώνονται. Πολλά όμως αδέρφια κάνουν μεταξύ τους παρέα και είναι οι καλύτεροι φίλοι.

3. Όποιος έχει αδέρφια δεν θα νιώσει ποτέ μόνος του.
Είναι δίπλα σου σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου. Και βέβαια μην ξεχνάμε πως με τα αδέρφια μας μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα που δεν θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με τους γονείς μας. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί, είτε για να συμβουλέψουν, είτε για να μας κάνουν κήρυγμα.

4. Μας προστατεύουν.
Αν είσαι κοπέλα και έχεις μεγαλύτερο αδερφό καταλαβαίνεις σίγουρα τι εννοώ. Είναι εκείνος που θα σε προστατεύει και θα σταθεί δίπλα σου σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείς. Ακόμη και μικρότερος να είναι ο αδερφός σου σίγουρα θα προσπαθήσει να φανεί σοβαρός και αυστηρός μπροστά σου.

5. Μας έχουν προσφέρει τις καλύτερες αναμνήσεις.
Τα πιο τρελά πράγματα, ό, τι πιο επικίνδυνο μπορεί να σκαρφιστεί ένα παιδάκι το έχουμε πραγματοποιήσει με τα αδέρφια και τους φίλους μας.

6. Θα είναι για πάντα στη ζωή μας.
Θα είναι για πάντα δίπλα μας και θα μας στηρίζουν. Ακόμη κι αν μας χωρίζουν χιλιόμετρα ολόκληρα, με ένα τηλεφώνημά θα έρθουν αμέσως για να είναι δίπλα μας όταν τους χρειαστούμε!

7. Το να έχεις αδέρφια σου προσφέρει πολλές στιγμές γέλιου.
Σκέψου όλες εκείνες τις στιγμές που έχεις ζήσει με τα αδέρφια σου και είμαι σίγουρη πως ασυναίσθητα θα γελάσεις. Το να έχεις αδέρφια και να μεγαλώνεις και με αρκετά άτομα στο σπίτι είναι τρομερά διασκεδαστικό.

8. Νιώθεις ότι ανήκεις κάπου.
Τα αδέρφια σου σού προσφέρουν την ασφάλεια που σου δίνουν και οι γονείς σου. Ξέρεις πως θα είναι πάντα στο πλευρό σου και πως θα σε αγαπούν γι ‘ αυτό που είσαι. Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις πως ανήκεις κάπου, πως δεν είσαι μόνος.

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button