ΔΙΑΦΟΡΑ

Για πρώτη φορά συνάντηση Επιταφίων στην Καλαμάτα!

 

Με την έγκριση και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσ­ση­νίας κ. Χρυσοστόμου, για πρώτη φορά φέτος μετά την ακολουθία του Επιταφίου και κατά τη διάρκεια της περιφοράς τους, θα συναντηθούν οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών Αναστάσεως του Χριστού παραλίας, Αναλή­ψεως του Χριστού παραλίας και Αγίας Βαρβάρας Καλαμάτας, στη κεν­τρική προβλήτα του λιμανιού (στο χώρο Αγιασμού των υδάτων κατά τα Θεοφάνεια) στην οδό Ναυαρίνου.

Οι Επιτάφιοι θα ανέλθουν σε εξέδρα όπου και θα αναπεμ­φθεί κοινή δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των πιστών που θα παρακολουθούν τη περιφορά.
Τη διοργάνωση της συνάντησης των Επιταφίων έχουν οι τρείς Ιεροί Ναοί, το Κεντρικό Λιμεναρχείο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων, καθώς και Ναυτικοί και Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι, που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι.

πηγη  Από  την Μητρόπολη

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button