ΔΙΑΦΟΡΑ

«Γι’ αυτό εξαφάνισαν τον Νότη Σφακιανάκη»: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπε όλα για τον λόγο που απέχει ο τραγουδιστής από τις πίστες

Νότης Σφακιανάκης: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Νότης Σφακιανάκης απέχει από την μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια αλλά και από την ελληνική showbiz καθώς παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κατά καιρούς να κάνει την επιστροφή του σε σχήμα σε νυχτερινό μαγαζί.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν εμφανίζεται πλέον πουθενά και δεν είναι τυχαίο πως δεν πήγε πρόσφατα ούτε στην κηδεία ενός εκ των καλύτερών του συνεργατών, για τον οποίο όμως έστειλε στεφάνι.

Νότης Σφακιανάκης: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram εξέφρασε για ακόμα μία φορά την εκτίμηση, την αγάπη και τη στήριξή του στον γνωστό τραγουδιστή και έδωσε τη δική του ερμηνεία, σχετικά με τους λόγους που παραμένει μακριά από τα φώτα.

@spirosbakogiannis

♬ πρωτότυπος ήχος – SPIRIDON

 

 

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button