ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν άντεξε η σύζυγος του ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ τραγουδιστή και “έφυγε” 6 μήνες μετά το θάνατο του!

 

 

Οι δυο τους “χτυπήθηκαν” από τη μοίρα όταν…
το 2007 έχασαν τον μοναχογιο τους, Γιώργο που νικήθηκε από τον καρκίνο. Το δεύτερο “χτύπημα” ήταν ο χαμός του συζύγου της.

Η ίδια μάλιστα ήταν απούσα από την κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή αφού τα προβλήματά υγείας της δεν της επέτρεψαν να του πει το “τελευταίο αντίο”. Εδώ και λίγες ημέρες οι δυο τους έχουν “ανταμώσει” ξανά.

Μία μέρα πριν συμπληρωθούν 6 μήνες από την ημέρα, που πέθανε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Σπύρος Ζαγοραίος, η σύζυγός του, Ζωή, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η πιστή σύντροφός του Σπύρου Ζαγοραίου που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πέθανε στις 19 Απριλίου και κηδεύτηκε στο πλευρό του την επόμενη ημέρα στο Γ’ Νεκροταφείο.

Η Ζωή Μοσχονησιώτη, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 27 ετών γνωρίζει τον Σπύρο Ζαγοραίο και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η σύζυγος του “μάγκα του βοτανικού” ήταν στο πλευρό του στο πάλκο και στην ζωή από την αρχή του γάμου τους που κράτησε περισσότερα από 50 χρόνια.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button