ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν ήθελα να πεθάνω, δεν ήθελα να καώ»: Συγκινεί 7χρονο αγόρι με καρκίνο που σώθηκε στα Τέμπη από το μοιραίο τρένο

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του πατέρα ενός 7χρονου αγοριού με καρκίνο, που ήταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία 62, που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στην κοιλάδα των Τεμπών.

Το αγοράκι είχε πάει με τους δικούς του να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο “Ελπίδα” και το τραύμα από τη σύγκρουση είναι μεγάλο που ακόμα λέει στους γονείς του “δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να καώ”, όπως ανέφερε ο πατέρας του στο Mega.

“Θαύμα ήταν… Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι και βγήκαν από μία τρύπα. Βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν” ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου αρχικά και συνέχισε: “Βγήκαν από τους πρώτους, γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο και στην κοιλιά του είχε κάτι μώλωπες”.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού ανέφερε πως το παιδί έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει. Οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν.

“Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το “Ελπίδα” από κάτω. Είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε”.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button