ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε: Πασίγνωστο μοντέλο έβαλε τέλоς στη ζωή τоυ – Σε σoκ συγγενείς και φίλοι

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της ψυχαγωγίας ενηλίκων, από την αυτοκτονία της Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ, σε ηλικία 36 ετών.

Οι φίλες της Ρέιτσελ και Μέγκαν έγραψαν: «Δυστυχώς, παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Κάγκνεϊ πάλεψε με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς περνούσαν τα χρόνια».

Η 36χρονη φέρεται να αυτοκτόνησε το σπίτι της στην Πάρμα στο Οχάιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe που δημιούργησαν οι φίλοι της για λογαριασμό της μητέρας της για να συγκεντρώσουν χρήματα (8.000 δολάρια) για την κηδεία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο τραγικός θάνατος της Kagney Linn Karter αποδίδεται σε αuτοκτονία. Το άψυχο σώμα της ηθοποιού , βρέθηκε στο σπίτι της στην κομητεία Cuyahoga του Οχάιο και όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, η άτυχη  αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα θλίψης από θαυμαστές, συναδέλφους και φίλους. Άμεσα μια GoFundMe καμπάνια ξεκίνησε στη μνήμη της, με στόχο την κάλυψη των εξόδων κηδείας αλλά και την χρηματοδότηση τοπικών φιλοζωικών σωματείων ως φόρο τιμής στην αγάπη της για τα ζώα.

Πέρα από την κάμερα, η Karter ήταν μοντέλο για το Penthouse και ένθερμη συμμετέχουσα στην κοινότητα του pole fitness, αναδεικνύοντας το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη σωματική της ικανότητα.

Παρά τη δημόσια εικόνα της, οι φίλοι και η οικογένειά της ανέδειξαν τους αγώνες της με την ψυχική υγεία, σκιαγραφώντας την εικόνα μιας γυναίκας που πάλευε γενναία με τους δαίμονές της.

To διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button