ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: 17χρονος έκλεψε μοτοσικλέτα και 10 λεπτά μετά σκοτώθηκε

Μια απίστευτη τραγωδία επιφύλασσε η μοίρα για έναν 17χρονο μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Περιστερίου. Δυστυχώς, μία απερισκεψία του κόστισε τη ζωή. 0 17χρονος έκλεψε μια μοτοσικλέτα και λίγα λεπτά αργότερα τράκαρε και σκοτώθηκε.

Περιστέρι: 17χρονος έκλεψε μοτοσικλέτα και 10 λεπτά μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 17χρονος, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ένα ακόμη άτομο, η οποία είχε κλαπεί λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή του Περιστεριού και συγκεκριμένα έξω από το κατάστημα «Ελληνικό».

Στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.

Νεκρός ο 17χρονος που έκλεψε τη μοτοσικλέτα στο Περιστέρι

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 17χρονου. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Πηγή:ipliroforia

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button