ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν λόγια! Έδεσαν σκύλο με σύρμα και τον πέταξαν στο ποτάμι![Photos]

 

Είναι κάποιες στιγμές που λες ”δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό” και όμως το ζεις…
Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα το απόγευμα σε εμένα και την Κατερίνα.. Δεχτήκαμε τηλεφώνημα για ένα σκυλί μέσα σε ποτάμι, στο χωριό Πτελοπούλα Καρδίτσας, το οποίο σκυλί δεν κουνιέται καθόλου παρά μόνο βογγάει.. Η κοπέλα μας ενημέρωσε ότι περνώντας από τον δρόμο με το ποδήλατο άκουσε τα βογγητά του σκυλιού, κοίταξε και είδε το σκυλί, μην μπορώντας να κατέβει στο ποτάμι, το οποίο βρίσκεται σε βάθος 5 περίπου μέτρων από τον δρόμο, πήγε στο χωριό να ζητήσει βοήθεια… εκεί έμαθε οτι το σκυλί βρισκόταν μέσα στο ποτάμι εδώ και 2 ημέρες.. ( ίσως και περισσότερο, ποιος ξέρει..). Αμέσως μας ενημέρωσε και πήγαμε στο σημείο.. Το ποτάμι γεμάτο βλάστηση και πρόσβαση να μην υπάρχει, παρά μόνο να κατέβουμε στο γκρεμό… Το σκυλί να βογγάει αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί.. Περίεργο. Χωρίς δεύτερη σκέψη κατεβήκαμε στον γκρεμό, μπήκαμε στο νερό , το οποίο ευτυχώς δεν είχε πολύ βάθος, είχε ομως πολύ λάσπη, σαν βάλτος… Φτάνοντας κοντά στο σκυλί νοιώσαμε απίστευτο θυμό.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΥΜΟ!!!!

Δεν φτάνει που κάποιος πέταξε από ύψος 5 μέτρων μέσα στο ποτάμι ένα σκυλί 8 περίπου μηνών και 6,5 κιλά για να το σκοτώσει, αλλά το είχε και δεμένο με χοντρό σύρμα γύρω από τον λαιμό, συνέχιζε το σύρμα και στα τέσσερα πόδια και το έκανε κόμπο ακριβώς κάτω από τον λαιμό, δηλαδή τα πόδια ήταν ενωμένα και δεμένα σφιχτά ακριβώς κάτω από τον λαιμό… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, γιαυτό το σκυλί δεν έκανε καμιά προσπάθεια να σωθεί, γιατί δεν μπορούσε να κουνηθεί!

Αμέσως το πήραμε και πήγαμε στον κτηνίατρο. Έχει υποθερμία (32 βαθμούς), ειναι σε απίστευτο σοκ, μοιάζει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον, μόνο μας κοιτάει.. Δύσκολα τα πράγματα… Και σήμερα είχε πολύ κρύο στην περιοχή μας και έβρεχε… Πάγωσε το ψυχάκι… Εύχομαι να τα καταφέρει…

Αν κάποιος αναγνωρίζει σε ποιον ανήκει το σκυλί η γνωρίζει κάτι περισσότερο παρακαλώ έστω και ανώνυμα να με ενημερώσει στο 6930434093.

Όποιος θέλει να μας βοηθήσει με τα κτηνιατρικά έξοδα παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα να δώσω το λογαριασμό του κτηνιάτρου.

Paypal: [email protected]

Δείτε εδώ την διάσωση του άτυχου ζώου καρέ καρέ.

 

 

 

 

 

 

 

πηγη magdasblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button