ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αυτοί είναι οι διαχειριστές του εμετικού blog που βρίζει χυδαία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

 

Εντοπίστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι διαχειριστές μπλογκ που καθύβριζε τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη, χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η σωρός του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή.

Η Εισαγγελία, άσκησε ποινική δίωξη «κατ’ αγνώστων δραστών» με τις κατηγορίες για ρατσισμό και ρητορική μίσους που προβλέπονται από τον νέο αντιρατσιστικό νόμο. Η δίωξη ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως και η κατηγορία, ως πλημμέλημα, επισύρει 2-3 χρόνια φυλάκισης.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει «μπλοκάρει» από χθες Κυριακή τα ηλεκτρονικά ίχνη των διαχειριστών του μπλογκ τους οποίους έχει εντοπίσει. Πρόκειται για 3-4 άτομα, ίσως και παραπάνω με έδρα την Αθήνα. Πλέον η υπηρεσία έχει ξεκινήσει διαδικασίες γιαάρση του απορρήτου και αναμένει από το εξωτερικό τα ηλεκτρονικά ίχνη για να προβεί στις περαιτέρω ενέργειες. Εχει δε «κατεβάσει» ήδη την ιστοσελίδα.

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button