ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διώξεις ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε δύο στελέχη της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων!

 

Διώξεις για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση, έχει ασκήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, σε βάρος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής και της υπεύθυνης της εστίας, για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η δίωξη βασίζεται σε όσα αναφέρονται στο πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, που περιλαμβάνει καταγγελίες για περιστατικά bullying σε βάρος του 20χρονου.

Δύο χωριστές δικογραφίες

Στο πλαίσιο της προανάκρισης για τις συνθήκες θανάτου του Γιακούμάκη, είχε καταθέσει στις αρχές της εβδομάδας η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρεθύμνου. Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης δεν της είχε αναφέρει κάτι σοβαρό, κάτι που να την ανησυχήσει καιόταν τον ρωτούσε για τα συγκεκριμένα περιστατικά, απαντούσε «κάνουμε πλάκα».

Η δικογραφία που συντάσσεται με αφορμή το πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι ανεξάρτητη από εκείνη για τις συνθήκες θανάτου του Γιακουμάκη.

πηγη   thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button