ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυσάρεστη είδηση: Θλίψη…. έφυγε απο την ζωή ο ….

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Δυσάρεστη είδηση: Θλίψη…. έφυγε απο την ζωή ο ….

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Σε ηλικία μόλις 38 ετών και αφήνοντας πίσω τρία παιδιά, έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σαράφης, εφημέριος της Πρασινάδας Ημαθίας.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν και νοσηλευόταν.

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο πνευματικός πατέρας του «παπα-Γιώργη», Αρχιμ. Παλαμάς, Ηγούμενος της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας (στην φωτογραφία οι δύο κληρικοί), αναφέροντας:

Ο αγαπητός μας πρωτοπρ. Γεώργιος Σαράφης σήμερα 8-11-2017 στις 04:45 ημέρα των Αρχαγγέλων αναχώρησε για τους Ουρανούς. Προ ημερών είχε δει την Θεοτόκο ολόλαμπρη να τον καλεί να λειτουργήσει στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

Λίγες ωρες πριν αναχωρήσει ζήτησε να κοινωνήσει κι ήταν πολύ καλοδιάθετος. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στο ναό που εφημέρευε στην Πρασινάδα Αλεξάνδρειας αύριο Πέμπτη 9-11-2017 και ώρα 12:00.

Καλό Παράδεισο αξιομακάριστε αδελφέ και συλλειτουργέ…

Εκοιμήθη σε ηλικία 38 ετών ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σαράφης

πηγη ekklisiaonline.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button