ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς δύσκολες ώρες Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή.

Το τηλεφώνημα που σόκαρε την Φαίη Σκορδά!

Η μητέρα της Φαίης, Εύα, ενημέρωσε αμέσως τα παιδιά της, αυτήν και τον αδερφό της, Νότη, που κι αυτά με την σειρά τους σοκαρίστηκαν από την είδηση θανάτου του πατέρα τους.

Όπως γνωρίζουμε η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της και για οτιδήποτε ζητούσε την συμβουλή του.

Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένοι και γι’ αυτό κάθε καλοκαίρι η παρουσιάστρια περνούσε πολύ χρόνο στο Κιλκίς. Πολύ καλές σχέσεις, όμως, μαζί του διατηρούσε και ο Γιώργος Λιάγκας και μετά το διαζύγιο.

Να θυμίσουμε ότι το 2016 η παρουσιάστρια είχε περάσει μεγάλη λαχτάρα γιατί ενώ βρισκόταν διακοπές στο Πόρτο Χέλι είχε ενημερωθεί για το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρα της.

Μετά το τραγικό συμβάν, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, Fay’s time, θα βγει στον αέρα χωρίς την παρουσιάστρια.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button