ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Πέθανε μόλις στα 41 του χρόνια ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος

Κατέληξε δυστυχώς ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος μόλις στα 41 του χρόνια

Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου.

Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος σε περιοχή της Αττικής, όταν οδηγώντας το μηχανάκι του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Μετά το ατύχημα, ο Ανδρέας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών όλο αυτό το διάστημα, ο 41χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε χθες.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρέστενας, σύμφωνα με το patrisnews.com.Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Μπατζάκα, κόρη του εκπαιδευτικού και προπονητή, Δημήτρη Μπατζάκα, σύμφωνα με το protinews.com.gr, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι, τον 2χρονο Δημήτρη.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που συμπαρίσταται στους δικούς του ανθρώπους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ολόκληρη η Κρέστενα θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button