ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο: «Η ζωή κρέμεται από μια κλωστή»

ΑΝΤ1: Ο Λευτέρης Πράσινος γνωστοποίησε με ανάρτησή του τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Λευτέρης Πράσινος, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπως γνωτσοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι λεπτομέρειες της νοσηλείας του δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, ανάρτησε φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς, ωστόσο, να δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς του συνέβη.

Λευτέρης Πράσινος: Το μήνυμα που έστειλε ο δημοσιογράφος από το νοσοκομείο

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Να εκτιμάτε κάθε στιγμή στη ζωή, γιατί αυτή αποδεικνύεται πως κρέμεται για όλους από μία δα κλωστή! Ευχαριστώ τον χειρουργό Κων/νο Γέμο & το επιτελείο του, που άμεσα απέτρεψαν το χειρότερο & όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του @IatrikoFalirou για την προσοχή & τη φροντίδα».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πράσινου από το νοσοκομείο

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button