ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μόλις 9 χρονών, και ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της για να φτιάχνει σπίτια σε αστέγους!

 

Η Hailey είναι μόλις 9 χρονών αλλά ήδη έχει κατανοήσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Ζει στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, Χέιλι και είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σπίτια σήμερα.  Μια μέρα ενώ περπατούσε με τη μητέρα της έπεσαν πάνω στον Edward, έναν άστεγο. Η μητέρα της Hailey είχε προσφέρει τότε στον άνδρα ένα σάντουιτς. Αλλά για το κορίτσι ένα σάντουιτς δεν ήταν αρκετό.

Με την βοήθεια των γονιών της κατάφερε να λάβει μια επιχορήγηση και η μικρή ξεκίνησε να χτίζει μικρά σπίτια για τους αστέγους της περιοχής. Φιλικά προς το περιβάλλον τα σπίτια αυτά θα είναι εξοπλισμένα με ηλιακούς συλλέκτες και είναι φτιαγμένο με ανακυκλώσιμα υλικά. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο της σπίτι και το προσέφερε στον Edward. Ως σύμβολο. Συγχαρητήρια σε αυτήν την νεαρή ακτιβίστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες :

 

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button