ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν ΑΓΙΟ! Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο των Ελλήνων διεθνών! (VIDEO)

 

 

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό και τραυματίες τους Γιάννη Φετφατζίδη, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Βαγγέλη Μόρα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/3) στην Βουδαπέστη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν σε ταξί το οποίο τους μετέφερε προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης προκειμένου να πετάξουν για την Ιταλία.


Ωστόσο στη διαδρομή ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο ένας οδηγός και να τραυματιστούν οι 3 Έλληνες διεθνείς.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον χώρο που έγινε το δυστύχημα, όπως το μετέδωσε η ουγγρική τηλεόραση:

Οι παίκτες της Εθνικής διακομήσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.


Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας”.

Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται πως δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους, καθώς αρχικά γράφτηκε πως ένας εκ των διεθνών νοσηλευόταν στην εντατική.

Πηγή: contra.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button