ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες σοκ: Μεγάλωνε τα παιδιά της μέσα σε μια τρώγλη που υπήρχε πτώμα σε αποσύνθεση [photos]

 

Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι αυτό που έκανε μια μητέρα- ο Θεός να την κάνει- στα παιδιά της… Η γυναίκα από το Νόουσλι του Μέρσεϊσαϊντ, στην Αγγλία, παρά το γεγονός ότι έβλεπε ότι το πατρικό της ήταν μια μικρή «χωματερή» με τα διάφορα έντομα, τις κατσαρίδες και τα ποντίκια να είναι καθημερινοί επισκέπτες, μεγάλωνε εκεί μέσα τα παιδιά της!

Το πιο ανατριχιαστικό, ωστόσο, της όλης υπόθεσης είναι ότι στον πάνω όροφο του σπιτιού βρισκόταν ο νεκρός αδελφός της. Μάλιστα, το πτώμα του ήταν σε αποσύνθεση, μιας και εκείνος είχε πεθάνει εδώ κι ένα μήνα!!!

Οι γονείς της, οι οποίοι έμεναν σε αυτό το σπίτι- τρώγλη, της είχαν ζητήσει να μην έρχεται με τα δυο της παιδιά, τεσσάρων και πέντε ετών αντίστοιχα, επειδή ο αδελφός της έπασχε από ψυχαναγκασμό. Αυτό τον έκανε είτε να συλλέγει αντικείμενα κάθε λογής είτε να μην πετάει τα αντικείμενα που έπρεπε, με το σπίτι να είναι ακατάλληλο για να ζήσει κάποιος.

Παρόλα αυτά, εκείνη πήγαινε και έμενε κιόλας πολλές μέρες του μήνα εκεί, με τα παιδιά να μεγαλώνουν σε αυτό το περιβάλλον. Οι γείτονες παραπονιόντουσαν για τα διάφορα τρωκτικά που έβγαιναν από το σπίτι, ενώ έβλεπαν νεκρά έντομα στα παράθυρα!

Κάποια στιγμή όμως το σπίτι άρχισε να μυρίζει τόσο έντονα που τους έκανε να καλέσουν τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι κατάλαβαν αμέσως ότι υπάρχει κάπου πτώμα, λόγω της δυσοσμίας. Όταν ανέβηκαν πάνω, όμως η εικόνα του νεκρού άντρα πάνω στο κρεβάτι, σε κατάσταση αποσύνθεσης, τους έκανε να… θέλουν να λιποθυμήσουν!

Οι τρεις ενήλικες συνελήφθησαν, καθώς κατηγορούνται ότι έκρυβαν το πτώμα, ενώ τα παιδιά είναι στα χέρια της Πρόνοιας.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button