ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αναστάζια: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή – Καλούν πάλι τον σύντροφό της για κατάθεση

Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια εκδόθηκε σήμερα, απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 και και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η νεκροψία – νεκροτομή ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αφού η σορός της 27χρονης Αναστάζια ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της υποστηρίζει ότι «δεν έκανα κάτι» και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία της αρπαγής το πρωί της Τετάρτης.

Τα βίντεο που έχουν συλλεχθεί από τις αστυνομικές αρχές είναι δηλωτικά για τις κινήσεις του 32χρονου που κάθε άλλο παρά φυσιολογικές χαρακτηρίζονται.

Ένα αρχικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 32χρονο με την 27χρονη να φεύγουν από το μίνι μάρκετ με το μηχανάκι του προς το σπίτι του, όπου έκατσαν περίπου 20 λεπτά.

Στο σπίτι του ο συγκάτοικός του, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε την 27χρονη – κάτι που βέβαια επιβεβαίωσε ο ίδιος: «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα, κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να τον περιμένω.

Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα είδα τα ρούχα του που ήταν γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι σκεφτόταν να φύγει στην Ιταλία.» Μάλιστα, ο συγκάτοικος φέρεται να γνωριζόταν με την 27χρονη, αφού ήταν και «φίλοι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε γενετικό υλικό της κοπέλας σε τσιγάρο, καθώς και αποτυπώματά της σε σημεία του σπιτιού.

Το κινητό της Αναστάζια

Ένα από τα βασικά ερωτήματα στην υπόθεση της 27χρονης είναι το κινητό τηλέφωνο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κω ενώ είχαν περάσει οι ομάδες πολλές φορές από το σημείο και δεν είχαν εντοπίσει κάτι.

Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποπτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Καλούν πάλι τον σύντροφό της για κατάθεση

Η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις,  όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος το πρωί σήμερα εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου σήμερα το απόγευμα  στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση

πηγη alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button