ΔΙΔΑΧΕΣ

‘Εκτακτο – Τώρα Νέες εξελίξεις στο έγκλημα στην Κω που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο

Νέες εξελίξεις στο έγκλημα στην Κω που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον Μπαγκλαντεσιανό για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι πολλές.

Το νέο βίντεο
Ο 32χρονος που κρατείται ήταν από την αρχή ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Θεωρείται πιθανό το νέο βίντεο που περιήλθε στην κατοχή των Αρχών και στο οποίο φαινόταν η 27χρονη μαζί με τον 32χρονο να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το νέο βίντεο το οποίο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός βγήκε από το σπίτι μαζί με την 27χρονη, έπειτα από 40 περίπου λεπτά επέστρεψε μόνος τους και μέσα σε ένα λεπτό αναχώρησε ξανά από το σπίτι.

Περιμένουν τα  αποτελέσματα των εξετάσεων DNA

Στο μεταξύ αναμένονονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών αναλύσεων.

Ειδικά για το DNA που έχουν περισυλλέξει οι Αρχές από τα νύχια της 27χρονης, τα αποτελέσματα καθυστερούν καθώς τα δείγματα δεν είναι και τόσο καλά. Χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις προκειμένου τα ευρήματα να αποτυπώσουν την πραγματικότητα.

Ο λόγος που οι Αρχές ψάχνουν το γενετικό υλικό στα νύχια της άτυχης κοπέλας ώστε να διαπιστώσουν αν η κοπέλα πάλεψε με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, επειδή πάνω του βρέθηκαν σημάδια πάλης στα χέρια του.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα, αλλά και το πώς η σορός της βρέθηκε σε σημείο το οποίο είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος, οι Αρχές έχουν αναλάβει δράση και οι εξελίξεις “τρέχουν” με γρήγορους ρυθμούς. Αναμένουμε τις νέες αποφάσεις.

πηγη toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button