ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμφανίστηκαν και σήμερα οι πλούσιες κυρίες που μοιράζουν δωρεάν κρέας στην Βαρβάκειο!

 

 

Για άλλη μια φορά επέστρεψαν στη Βαρβάκειο Αγορά οι καλοντυμένες κυρίες που πληρώνουν τους λογαριασμούς για την αγορά κρέατος εξαθλιωμένων πολιτών. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι φήμες, χωρίς και πάλι να υπάρχει κάποια φωτογραφία.

Πληροφορίες του iefimerida, αναφέρουν πως τέσσερις ή πέντε καλοντυμένες, εξαιρετικά προσεγμένες κυρίες, μετρίου αναστήματος εμφανίστηκαν το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά. Μια εξ αυτών ήταν ξανθιά και φορούσε μπλε ταγιέρ λένε κάποιοι (και πάλι δεν υπάρχει φωτογραφία τους). Μοιράστηκαν στο χώρο, στάθηκαν δίπλα σε ταμεία και επέλεγαν πολίτες που έκαναν τις αγορές τους και πλήρωναν τους λογαριασμούς τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επέλεγαν κυρίως ηλικιωμένους. Και ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα στα social media είχαν αρχίσει τα αστεία για το αν θα εμφανιστούν και φέτος οι πλούσιες κυρίες που ξοδεύουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να προσφέρουν κρέας σε πολίτες που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button