ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον – Μαθεύτηκαν σήμερα τα ευχάριστα

Βγήκε από το νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον – «Αναρρώνει καλά» – Eπιστρέφει σπίτι της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον προσθέτοντας ότι η υγεία της γαλαζοαίματης σημειώνει «πρόοδο».

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα».

Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του για να σταθεί στο πλευρό της. Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον θα συνεχιστεί πλέον σπίτι της.

 

 

Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές, ενώ και ο Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση. Έχει καλή πρόοδο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Ο πεθερός της Κέιτ Μίντλετον, βασιλιάς Κάρολος, παραμένει στην κλινική του Λονδίνου αφού εισήχθη πριν από τρεις ημέρες για επέμβαση λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε την Κέιτ Μίντλετον το πρωί της περασμένης Παρασκευής πριν από την εγχείρησή του, με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα να τον έχει επισκεφθεί τέσσερις φορές στο νοσοκομείο.

 

 

Πώς βίωσαν τα πριγκιπόπουλα αυτή τη δύσκολη περίοδο

Ειδικοί ψυχίατροι και ψυχαναλυτές τονίζουν ότι η νοσηλεία ενός γονέα ενώ το παιδί είναι σε μικρή ηλικία μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο παιδί ιδιαίτερα αν αυτό βρίσκεται σε νηπιακή ηλικία.

Ειδικά η απουσία της μητέρας μπορεί να είναι τραυματική για παιδιά νηπιακής ηλικίας. Όχι επειδή η φιγούρα του πατέρα είναι λιγότερο σημαντική, αλλά επειδή συχνά περνά λιγότερο χρόνο στο σπίτι και κυρίως επειδή τα παιδιά μέχρι 8 ετών έχουν πολύ έντονη σχέση με τη μητέρα τους.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ πέρασαν πιο δύσκολα αυτή την περίοδο.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και συνεχώς την κρατά από το χέρι στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο πρίγκιπας Λούις είναι και εκείνος κολλημένος στη μητέρα του, η οποία δεν τον αφήνει από την προσοχή της όταν κυκλοφορούν δημοσίως.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται εδώ πως ο πρίγκιπας Τζορτζ που είναι 10 ετών δεν έχει επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση, απλά είναι πιο μεγάλος και σύμφωνα με όσα λένε οι ψυχολόγοι μπορεί να διαχειριστεί κάπως καλύτερα την απουσία της μητέρας του από το σπίτι.

Πώς μπορεί η νοσηλεία να προκαλέσει ψυχικό τραύμα σε ένα παιδί;

Η κατάθλιψη κατά την παιδική και εφηβική ηλικία είναι πιθανό να έχει ως αιτία ένα ανάλογο τραυματικό γεγονός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά που είχαν στο προσωπικό τους ιστορικό τη νοσηλεία ενός γονέα έχουν εμφανίσει κατάθλιψη.

Στην περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον, το θετικό στοιχείο είναι ότι ο πατέρας των παιδιών, πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους. Αυτό αποτελεί παράδειγμα καλής διαχείρισης των οικογενειακών σχέσεων και αποτελεί επίσης εξαίρεση.

Το βάρος πέφτει στον άλλο γονιό και τους παππούδες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να νιώθουν όσο το δυνατόν καλύτερα, και να περιορίσουν το άγχος που θα τους δημιουργεί η ασθένεια της μητέρας τους. Στην περίπτωση του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον έχουν αναλάβει δράση.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, η Κέιτ θα χρειαστεί μια περίοδο ανάρρωσης στο σπίτι που φαίνεται “σίγουρα πολύ μεγάλη” πυροδοτώντας εκ νέου φήμες και αναστάτωση.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button