ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ανάσταση του Χριστού στην Καστοριά (ΦΩΤΟ)!

Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Στις 12 τα μεσάνυχτα ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς και τους εκατοντάδες πιστούς που κατέκλυσαν το προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού και έστειλαν το μήνυμα πως ο Χριστός κατήργησε το θάνατο ψάλλοντας το «Χριστός Ανέστη..».

Νωρίτερα έγινε η υποδοχή του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο που έφτασε στην πόλη μας λίγο πριν τη 12η νυχτερινή.

Ακολούθησε η πανηγυρική αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, όπου οι πιστοί έμειναν μέχρι τέλους ώστε να συμμετέχουν στο τραπέζι του Κυρίου μας μεταλαμβάνοντας το Σώμα Του και το Αίμα Του.

Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πιστούς και ευχήθηκε σε όλους να τους χαρίζει ο Αναστημένος Χριστός μας την υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους.

1204kastor.jpg
1204kastor1.jpg
1204kastor2.jpg
1204kastor3.jpg
1204kastor4.jpg
1204kastor5.jpg
1204kastor6.jpg
πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button