ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η κόρη μου ήταν σημαιοφόρος σ’ αυτό το δρόμο»: Ράγıσε καρδιές η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στα Τέμπη

Συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα καθώς η Άλμα Λάτα, μητέρα της αδικοχαμένης στην τραγωδία των Τεμπών, Κλαούντια, είχε τετ α τετ με τους επισήμους και συγκεκριμένα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υπουργό Ψιφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου. Η κ. Λάτα εμφανώς φορτισμένη ζήτησε δικαιοσύνη για την κόρη της αλλά και για τα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας.

Σύμφωνα με το larisanet.gr, τη μητέρα της κοπέλας αγκάλιασαν με δάκρυα και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, που την πλησίασαν μετά το τέλος της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Λάρισας.

Πριν την έναρξη της παρέλασης η Άλμα Λάτα κρατώντας λίγα λουλούδια κι ένα χαρτί ζήτησε “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” για τα 57 αδικοχαμένα θύματα του εγκλήματος που ακόμα συγκλονίζει.

Δείτε το βίντεo και φωτογραφίες

 

 

 

To διαβάσαμε εδώ posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button