ΔΙΑΦΟΡΑ

Η κόρη της ήταν εγκεφαλικά νεκρή και δεν υπήρχε καμία ελπίδα – Τότε έγινε κάτι το απίστευτο που σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς

Ανατριχιαστική ιστορία που θα σας «λυγίσει»

Η κόρη μιας μητέρας ήταν εγκεφαλικά νεκρή και δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Όμως, έγινε κάτι το απίστευτο που σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς.

Διαβάστε παρακάτω την ιστορία μιας οικογένειας από την Βρετανία η οποία παραλίγο να χάσει το μωράκι της, αλλά τελικά εκείνο επανήλθε και η οικογένεια προσπαθεί πλέον να συνεχίσει την ζωή της.

Στα δεύτερα γενέθλια της, η μικρή Poppy Smith από το Barrow της Αγγλίας έπαθε εγκεφαλική βλάβη. Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι είχε πολύ λίγες πιθανότητες να επιζήσει και ότι ακόμα και αν ζούσε, θα υπέφερε από σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα.

Τώρα, εννιά μήνες μετά, μπουσουλάει και μιλάει περισσότερο από ποτέ και η οικογένεια και οι γιατροί της είναι κατενθουσιασμένοι. Ο πατέρας της, ο 34χρονος σχεδιαστής Stephen Smith, λέει ότι όλα συνέβησαν χάρη σε μια ξεχωριστή στιγμή στο νοσοκομείο με την μεγαλύτερη αδερφή της Poppy, την 12χρονη Macey. «Η Macey φύσηξε πάνω στην κοιλιά της Poppy και ξαφνικά εκείνη άρχισε να γελάει. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Πλέον πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Poppy θα περπατήσει και θα μιλήσει ξανά, αφού είναι πολεμίστρια από την στιγμή που γεννήθηκε.» Η Poppy γεννήθηκε στις 22 εβδομάδες και ζύγιζε μόλις ένα κιλό.

Πέρασε του τρεις πρώτους μήνες της ζωής της σε θάλαμο για νεογνά πάσχοντας από το σύνδρομο Moebius, μια πάθηση που επηρεάζει τους μυς του προσώπου και προκαλεί δυσκολία στην ομιλία, την κατάποση και άλλα προβλήματα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button