ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μαμά που δεν θα γίνω ποτέ…

Είμαι μαμά. Είμαι σύζυγος.

Δεν θα γίνω ποτέ η μαμά με τα τέλεια μαλλιά και τα τέλεια ρούχα.Το πρωί που ξυπνάω τα μαλλιά μου πετάνε και φοράω τις πιτζάμες μου μέχρι να πάω τα παιδιά μου για το σχολείο.

Δεν θα γίνω ποτέ η μαμά που θα αλλάζει τα ρούχα του παιδιού της μόλις λερώσει. Θα το αφήνω να λερωθεί και να παίξει σαν παιδί.

Δεν θα γίνω ποτέ η μαμά που θα κλείνει την ενδοεπικοινωνία του παιδιού της για να κοιμηθεί λίγο παραπάνω.

Δεν θα γίνω η μάνα που αγνοεί τα κλάματα της κόρης της γιατί είναι βράδυ η γιατί μιλάει στο τηλέφωνο. Όποτε το ακούω να κλαίει πάντα νιώθω πόνο στην καρδιά μου.

Δεν θα είμαι ποτέ η έτοιμη μάνα που βρίσκει λύση σε όλα. Όσα χρόνια και να περάσουν θα συνεχίσω να προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και να μάθω ποια είμαι. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να μάθω να είμαι σύζυγος, μητέρα, κόρη και αδερφή.Θα συνεχίζω να εμπιστεύομαι την κρίση μου και να αποφασίζω αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά μου.

Δεν θα είμαι η μαμά που θα βάζει τις δικές της ανάγκες πάνω από τα παιδιά της. Φυσικά δεν θα είμαι ποτέ η μάνα που έχει βρει τις ισορροπίες με τον σύζυγό της και όλα θα κυλούν ήρεμα.

Δεν θα γίνω η οργανωμένη μαμά που έχει τα πάντα στην θέση τους και τα πάντα σε τάξη. Όμως δεν θα είμαι ποτέ η μαμά που θα αφήσει τα παιδιά της χωρίς πάνες, φαγητό και το αγαπημένο τους σνακ αλλά θα είμαι η μαμά που ξεχνάει το αγαπημένο τους σνακ καμιά φορά στο σπίτι!

Δεν θα γίνω ποτέ η επαγγελματίας μαμά.Είμαι η μαμά που έχει τις παραξενιές της και κάποιες φορές τα νεύρα της.

Νομίζω πως όλα αυτά αρκούν για να είμαι με όλη μου την ψυχή…. Μαμά.

Αν σας άρεσε το άρθρο πατήστε… Share και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

ΠΗΓΗ babyradio.gr-Γκαλίτσιου Μαριάννα

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button