ΔΙΔΑΧΕΣ

Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε….»

Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε….»

200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό «χρέος», το…. οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε ο λαό μας, τις αξίε…


200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό «χρέος», το…. οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε ο λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του!

Οι προφητείες του για το Ελληνικό «Χρέος»:

α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)

β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»! Και αναφέρει επίσης σχετικά:

γ. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»!

δ. «Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως»! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!..

Μην ανησυχείτε για αυτό το «χρέος» λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!

Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν…

Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!»

πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button