ΔΙΔΑΧΕΣ

Η υπόσχεση του Χριστού. Διαβάστε την προσεκτικά.

Μεταφρασμένο στην νεοελληνική για να το διαβάσουν οι πάντες.

Κατα Ιωάννην. 14,1 Μη ταράζεται η καρδιά σας , πιστεύετε στον Θεό και σε εμένα.

Κατα Ιωάννην. 14,2 Στην οικία του Πατέρα μου ( στον πραγματικό κόσμο) , υπάρχουν πολλά “μοναστήρια” (πολυεπίπεδα-σύμπαντα αιώνες σύμφωνα με πανάρχαια κείμενα) , αν δεν υπήρχαν δεν θα σας το έλεγα, και πορεύομαι να ετοιμάσω για εσάς τόπο. (Ο Χριστός εδώ, λέει στους μαθητές του, ότι θα πάει να ετοιμάσει στον πραγματικό κόσμο, μέσα σε όλα τα πολυεπίπεδα ζωντανά λουσμένα μέσα στο φώς του Θεού σύμπαντα. Ένα μέρος που θα το φτιάξει με αγάπη, θα το ετοιμάσει πάλι για όλους εμάς. Όλους όσους απορρίψουν τον κόσμο αυτό και τον Σαμαέλ Σατανά, μαζί με όσα αυτός “προσφέρει”.)

Κατα Ιωάννην.14,3 Και εάν πάω και σας ετοιμάσω μέρος , θα ξαναέρθω και θα σας πάρω κοντά μου , ώστε όπου είμαι εγώ, να είστε κι εσείς. (Αυτό θα γίνει στην λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία, που όσοι κριθούν άξιοι θα γυρίσουν στον πραγματικό κόσμο, ενώ οι άλλοι, με την ελεύθερη επιλογή τους, θα έχουν αρνηθεί τον Χριστό και θα περάσουν στην επόμενη σκοτεινή, πιο επικίνδυνη φυλακή του Διαβόλου.)

Κατα Ιωάννην.14,4 Και τον τόπο που εγώ πάω και την οδό την γνωρίζετε.

Κατα Ιωάννην. 14,5 Λέει σε Αυτόν ο Θωμάς : Κύριε , δεν ξέρουμε που πηγαίνεις , και πως γίνεται να γνωρίζουμε την οδό ;

Κατα Ιωάννην. 14,6 Λέει εις αυτόν ο Ιησούς : Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η Ζωή, κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα, παρά μόνο διαμέσου εμένα. Αυτό είναι το ευαγγέλιο , η χαρούμενη είδηση που πρέπει να μας γεμίζει με χαρά κι ελπίδα κάθε στιγμή!

Το πολύ απλό μήνυμα του Χριστού ήταν ότι : Ο Κόσμος αυτός είναι ψεύτικος , μην σκάτε , μην στεναχωριέστε, για εδώ μέσα. Υπάρχει αλλού πραγματική χαρά ,πίσω στον πραγματικό κόσμο και σας δείχνω (Εγώ ειμί η οδός) τον δρόμο για να γυρίσετε εκεί που ανήκετε πραγματικά. Έγιναν κατεβατά, έγιναν μεγαλοαναλύσεις, έγιναν τυπολατρεία, έγιναν θρησκεία, ξύλινος, ψεύτικος λόγος, διδασκαλίες, που ενώ πρεσβεύουν δήθεν Χριστό, είναι αντίθετες απ’ αυτά που ο Χριστός είπε κι έδειξε. Πρέπει να ξυπνήσουμε από την λήθη και να καταλάβουμε πως έχουμε τις οδηγίες εξόδου στα χέρια μας, οι οποίες είναι τα λόγια του Χριστού. Ο Χριστός όμως όχι μόνο μας είπε τον τρόπο, αλλά ΕΔΕΙΞΕ με την ίδια Του την ζωή, ότι είναι εφικτό κάποιος να ζήσει έτσι, γιατί ο Χριστός δεν ήρθε να μας δείξει τι μπορεί να πετύχει ως Θεός , άλλα τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος όταν πιστεύει (εμπιστεύεται) τον Θεό.

Με την Σταυρική του θυσία εξαγόρασε το δικαίωμα όλων μας, να μπορούμε να επιλέξουμε να γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο. Αποκάλυψε ότι ο κόσμος αυτός είναι ο κόσμος που ο Διάβολος έκανε, όχι ο πραγματικός κόσμος του Θεού. Μας είπε στην ουσία αυτό, που και στην αρχαιότητα είχαν πει οι μεγάλοι Έλληνες φιλόσοφοι. Ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και οι αθάνατες ψυχές μας είναι φυλακισμένες μέσα σε σάρκινα ψεύτικα σώματα. Το είπε ο Σωκράτης, το είχε πει πριν απ αυτόν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, το είχαν πει πολλοί, ήρθε ο Χριστός και έβαλε θεϊκή σφραγίδα και είπε σας δείχνω τον τρόπο να γυρίσετε στον πραγματικό κόσμο, εκεί που ανήκετε.

Άρα στην ουσία μας είπε, ότι ζούμε σε ένα Μάτριξ από το οποίο πρέπει να φύγουμε. και να πάμε πού; Εκεί απ’ όπου φύγαμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

EΛ ΗUNTER 888

πηγη prisonplanet.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button