ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλουν να μου πάρουνε το γιο μου επειδή αρνούμαι τη χημειοθεραπεία»!

 

 

Μια μητέρα απειλήθηκε με την απώλεια επιμέλειας του τέκνου της κατά την άρνησή της να κάνουνε χημειοθεραπεία για τη λευχαιμία του.

Όταν στον ο γιος της , 0 Λάντον Ρίντιλ διαγνώστηκε λευχαιμία, του δόθηκαν λίγες ημέρες ζωής. «Η χημειοθεραπεία ήταν χειρότερη για τον Λάντον από ότι η πραγματική του κατάσταση», εξηγεί η μητέρα του . «Ο Λάντον υπέστη νευρική-βλάβη στα πόδια του και του δημιούργησε ναυτία, που οδηγούσε σε εμετό δεκάδες φορές την ημέρα. Είχε έντονο πόνο και έφτασε σε ένα σημείο να μην τρέφεται για 25 ημέρες μετά τη θεραπεία της χημειοθεραπείας».

Σε μια προσπάθεια της να σώσει τη ζωή του γιου της, η Σιέρα πήρε το αγόρι της μακριά από τις χημειοθεραπείες και αντ “αυτού άρχισε να του δίνει λάδι κάνναβης ( Cannabis Oil). «Είμαι πρόθυμη να κάνω ότι πρέπει για να ζήσει το παιδί μου άλλη ημέρα και να έχει την ποιότητα της ζωής που του αξίζει», είπε.

Λίγο μετά την επίσκεψη στο γιατρό, τη Σιέρα έστειλε επιστολή προς το διαδίκτυο λέγοντας:

«Θέλουν να μου πάρουνε το γιο μου επειδή αρνούμαι τη χημειοθεραπεία!

Δεν βλέπουν την κάνναβη ως θεραπεία για το καρκίνο.Το λάδι είναι ένα συμπύκνωμα από το φυτό μαριχουάνα που δεν περιλαμβάνει το ψυχοδραστικών συστατικό THC (*τετραϋδροκανναβινόλη). Η κάνναβη, ακριβώς όπως και η μορφίνη, είναι ένα φάρμακο. Δεν είναι μόνο ένα φάρμακο, είναι το φάρμακο που βοηθάει το γιο μου στην καταπολέμηση του καρκίνου του «.

*Η Τετραϋδροκανναβινόλη ή αλλιώς THC (TetraHydroCannabinol) είναι η ουσία που περιέχεται στην μαριχουάνα και το χασίς, προϊόντα του φυτού Κάνναβη. Στο χασίς υπάρχει σε πολλή μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με την μαριχουάνα. Προκαλεί ψυχοδραστικές μεταβολές στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η ουσία εντάσσεται στα ψευθαισθησιογόνα φάρμακα, τα οποία επηρεάζουν τη λογική σκέψη. Στην ίδια οικογένεια εντάσσεται και η διαιθυλαμίδη του λυσεργικού οξέος γνωστή και ως LSD.

Ακόμη και σε μια κατάσταση όπου η κάνναβη είναι νόμιμη, η βιομηχανία θεραπείας του καρκίνου εξακολουθεί να παλεύει με τη χρήση της κάνναβης για τη θεραπεία του καρκίνου.

 

πηγη newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button