ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαυμαστό περιστατικό στην Εορτή του Αγίου Βλασίου-Σοκαρισμένοι οι πιστοί στο Ξυλόκαστρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα προχθές 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας κατά τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Βλασίου. Αίφνης, δίχως να έχει προηγηθεί τίποτα, όπως καταμαρτυρούν κάτοικοι του Ξυλοκάστρου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, οι πολυέλαιοι και όλα τα Ιερά Καντήλια άρχισαν να μετακινούνται  με μεγάλη ένταση μπρόστά στα έκπληκτα μάτια των παρισταμένων.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, τον οποίον πλαισίωσαν Ιερείς της Ι. Μητροπόλεώς μας. Τον Ι. Άμβωνα διηκόνησε με την σεπτή εντολή του Σεβ. Μητροπολίτου μας ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεώς μας και Καθηγούμενος της Ι. Μονής Παναγίας «ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» Καλετζίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ο οποίος ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή τονίζοντας την σημασία και την καταλυτική δύναμη της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο μας για την είσοδό μας στην Ουράνιο Βασιλεία.

Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της πόλεως, κατά την διάρκεια της οποίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευλόγησε Ιερό Κλήρο, Άρχοντες και πιστό Λαό ευχόμενος καλή και Αγία Τεσσαρακοστή, καθώς η συμμετοχή των πιστών, που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του προστάτη τους Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου ήταν εντυπωσιακή.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Κουνηθηκαν τα καντηλια και οι πολυελαιοι ανημερα του Αγ. Βλασιου. Με ανοικτο το στομα εμειναν οι πιστοι…

Gepostet von Korkaris Kostas am Sonntag, 11. Februar 2018

πηγη ekklisiaonline.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button