ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Με πολλαπλές μαχαiρıές βρέθnκε η 41χρονη Γεωργiα μέσα στους θάμνους

«Δάκρuσαν» και οι αστuνομικοί με αuτό που αντίκρıσαν: Φρıχτή η δολoφονiα της 41χρονnς Γεωργiας – Γι’ αuτό τη σκóτwσε

Θεσσαλονίκη: Φριχτή η δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας- Έχει μαχαιριές σε λαιμό και στήθος- Κίνητρο τα χρήματα

Μαχαιριές στον λαιμό και το στήθος φέρει το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χωράφι στη Χαλκιδική, μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστα, μέσα σε μπαούλο! Ο φίλος του συντρόφου της υπέδειξε τον 39χρονο ως τον δράστη της δολοφονίας, καταθέτοντας στην Αστυνομία, πως ο ίδιος τον βοήθησε να μεταφέρουν το πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν έγκυος τριών μηνών, σε απόμερο σημείο στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το ThessToday, ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας, μητέρας ενός 13χρονου κοριτσιού, φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο φίλος του, ο οποίος είναι σεσημασμένος και αποτυπώματα του ιδίου όπως και dna βρέθηκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, συνεχίζουν να ανακρίνονται από τους ανθρώπους της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, το κίνητρο που μπορεί να οδήγησε τον 39χρονο δράστη στο αποτρόπαιο έγκλημα φαίνεται πως είναι τα χρήματα.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο σύντροφός της, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του, για να την εξαφανίσουν, όπως ομολόγησε ο φίλος του, λέγοντας πως αυτός βοήθησε μόνο τον 39χρονο για να εξαφανίσουν το πτώμα. Υπέδειξε μάλιστα το σημείο απόκρυψης.

Του απαγόρευσαν να ταξιδέψει στην Αθήνα

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της γυναίκας να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο άνδρας επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στην πρωτεύουσα προκειμένου να μιλήσει σε τηλεοπτικό σταθμό, προφανώς για την υπόθεση. Όπως φαίνεται όμως, η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.

Ο Alpha αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της γυναίκας έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του, η οποία είχε μιλήσει το 2020 στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το περιστατικό. Περίπου δύο με τρία χρόνια πριν, ο εν λόγω άνδρας χτύπησε άγρια και κατ’εξακολούθηση την αδερφή του, με αποτέλεσμα εκείνη να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο με κακώσεις σε κεφάλι και σώμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα από την κακοποίηση που υπέστη, όπως απώλεια και κενά μνήμης, μερική απώλεια ομιλίας καθώς και μετατραυματικό στρες.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο αδερφός της, άρχισε να την χτυπά επειδή εκείνη σταμάτησε να του δίνει χρήματα, λέγοντας μάλιστα ότι αρχικά της ήταν δύσκολο να τον καταγγείλλει. “Μου χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και μετά επανειλημμένα στο πεζοδρόμιο” είχε πει χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε εδώ straight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button