ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη έσβησε Έλληνας ηθοποιός

Πέθανε ο ηθοποιός Αντώνης Κουτσελίνης – Ήταν θείος του Φραγκίσκου Αλβέρτη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο ηθοποιός Αντώνης Κουτσελίνης. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Παγασαίος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Δυστυχώς είναι αλήθεια. Μόλις χθες έμαθα και σήμερα το επιβεβαίωσα, ότι ένας πολύ άξιος συνάδελφος και φίλος ο Αντώνης Κουτσελίνης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από περίπου 20 ημέρες. Ηθοποιός χαμηλών τόνων, από τους πρωτεργάτες των ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ. που τα στήριξε ουσιαστικά με την πολύχρονη παρουσία του. Δούλεψε σχεδόν σε όλα τα ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ.(Βόλου, Κομοτηνής, Σερρών, Ρούμελης, Λάρισας…).

Συνεργαστήκαμε αρκετές φορές στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, από το 1999 έως το 2005 και μας συνέδεε μια διακριτική φιλία. Ο ίδιος ξεχώριζε για το ήθος και την διακριτικότητα του. Πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να την χαρεί. Είχε γεννηθεί στην Ζαγορά, αλλά ζούσε στην Αθήνα. Ανιψιός του ήταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Φραγκίσκος Αλβέρτης. Έφυγε αθόρυβα και διακριτικά, όπως ήταν και ο ίδιος στα 66 του χρόνια.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button