ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη : Έχασε την μάχη γνωστός επιχειρηματίας

O επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή πρόωρα, χτυπημένος από ασθένεια που διαγνώστηκε πριν από λίγους μήνες. Ο Βόλος τον αποχαιρετά με σπαρακτικές αναρτήσεις…

Ο Βόλος ήταν η πόλη που γεννήθηκε, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και έγινε γνωστός. Ο επιχειρηματίας Ρήγας Στύλλας, έχασε τη μάχη αφού πρώτα πάλεψε γενναία για 6 μήνες. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πόλης του.

Δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ξεχώρισε για τη συνέπεια και το χιούμορ του, με συγγενείς και φίλους να παραμένουν συντετριμμένοι.

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματιας – επιπλοποιός Ρήγας Στύλλας, αφήνοντας πίσω πόνο και θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους και τους συνεργάτες του. Συγκλονισμένη η πρώην σύζυγός του έγραψε σε ανάρτησή της: «Αντίο αγαπημένε μου».

Το άγγελμα του θανάτου του έκανε γνωστό ο αδερφός του Φώτης σ’ ανάρτησή του στα social media, γνωστοποιώντας τη θλιβερή είδηση. Η δοκιμασία που πέρασε ήταν πολύ σκληρή και δυστυχώς ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από έξι μήνες. Η εξέλιξη της ασθένειας ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν οι γιατροί να αναστρέψουν την κατάσταση.

Tις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ είχε νοσηλευτεί πριν λίγο καιρό και σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε και που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του.

Ο Ρήγας Στύλλας μαζί με τα αδέλφια του, συνέχιζε με επιτυχία να λειτουργεί και να εξελίσσει την επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας τους Σπύρος, στο χώρο του ξύλου και του επίπλου. Επρόκειτο για έναν πολύ καλό επαγγελματία, πάντα με το χαμόγελο που ξεχώριζε για το χιούμορ του.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button