ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για μεγάλο Ποδοσφαιριστή : Έχει αρχίσει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν φύγει από τη ζωή

Μόνο ευχάριστα δεν μπορούν να θεωρηθούν τα νέα που έρχονται από τη Βραζιλία για την κατάσταση της υγείας του θρύλου του ποδοσφαίρου Πελέ. Μετά τις δυσοίωνες αναρτήσεις των παιδιών του και τις φήμες ότι η Σάντος, η ομάδα με την φανέλα της οποίας μεγαλούργησε, ετοιμάζει την κηδεία του έρχονται φήμες ότι ήδη έχει ξεκινήσει να αποχαιρετά φίλους και τους συγγενείς από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν ότι σύμφωνα με την οικογένειά του, η κατάσταση της υγείας του 82χρονου πράγματι έχει επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο και αισθάνεται πως ο καρκίνος τον καταβάλει εντελώς.

Δείτε το βίντεο από το νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων:

 

Από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν» δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση. Το ιατρικό ανακοινωθέν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι ο 82χρονος χρειάζεται πλέον φροντίδα για καρδιακή και νεφρική δυσλειτουργία, ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή που νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του που τις γιορτές στάθηκε δίπλα του.

 

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, βρίσκεται στο νοσοκομείο για μέρες και ανήμερα των Χριστουγέννων ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος.

ΠΗΓΗ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button