ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για την Άντζελα Δημητρίου. Δυστυχώς δύσκολες ώρες

Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου, βυθίζοντας στο πένθος την τραγουδίστρια.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, με την οποία έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει πρόσφατα, όταν ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4, για τη σχέση με τη μητέρα της και πως είχαν μαζί περάσει δύσκολες στιγμές.

«Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου», είπε πει.

Σε ανάρτησή της, παλιότερα, η Άντζελα Δημητρίου είχε συνοδεύσει μια παλιά φωτογραφία με τη μητέρα της, με την εξής λεζάντα: «Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ!!!

Σ´ ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες …

Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή.

Είμαι περήφανη για σένα…

Σ´ αγαπώ πολύ πολύ».

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είχε επίσης μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της. Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της, άλλαξε τις φωτογραφίες προφίλ της στο Facebook βάζοντας πένθος.

Φαίνεται, ίσως λόγω της τεταμένης σχέσης της με τη μητέρα της πως δεν το έμαθε αμέσως, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η γιαγιά της είχε συναντήσει την κόρη της, το δισέγγονό της δηλαδή.

 

 

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!», έγραψε και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το διαβάσαμε εδώ newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button