ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον 16χρονο Γιώργο: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά την έχασε ο 16χρονος Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Απέραντη θλίψη στην οικογένεια αλλά και τους φίλους του.

Θλίψη «σκόρπισε» στην Πάτρα, η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ένα νεαρό παιδί μόλις 16 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το flamis.gr το άτυχο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Πρόκειται για τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο που διέμενε στην περιοχή Λαδόπουλου. Ο 16χρονος είχε άλλα τέσσερα αδέρφια. Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών Πατρών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του 16χρονου Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά τον πατέρα του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, εργαζόμενο στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, την μητέρα και τα αδέλφια του, καθώς και τους οικείους του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button