ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη και οργή: Διέρρευσε το σημείωμα που άφησε πίσω του ο μητροκτόνος που πυροβόλησε τη μητέρα του – Τι έγραφε

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η εν ψυχρώ δολοφονία  μιας 71χρονης γυναίκας στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, με δράστη το ίδιο της το παιδί.

Ο 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας ταυτοποίηθηκε από τις αρχές ως δράστης του εγκλήματος, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν.

Ο 34χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι εξ επαφής, με καραμπίνα, μέσα σε ένα ΙΧ και τράπηκε σε φυγή.

7

Τι αναφέρει το σημείωμα

Άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι όπου ο 34χρονος έμενε με τη μητέρα του, όπου εντοπίστηκε μεταξύ άλλων ένα σημείωμα αλλά το όπλο πιθανότατα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η καραμπίνα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα θα ελεγχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να επιβεβαιωθεί ότι είναι το όπλο με το οποίο ο 34χρονος αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο δεν είχε πινακίδες.

Φίλος του 34χρονου μιλώντας στο Live news, ανέφερε ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 34χρονος είχε βρει πρόσφατα δουλειά και είχε συνάψει δεσμό με μια κοπέλα.

Οπως είπε, ο πατέρας του σκοτώθηκε πριν 7 χρόνια σε τροχαίο και εκείνος έμενε με τη μητέρα του. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του. Μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης, ενώ υπογραμμίζει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο σοβαρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα, ενώ προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, οι αστυνομικοί φοβούνται τώρα πως πιθανά κι ο ίδιος θα προβεί στην απονενοημένη πράξη.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button