ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη Νεκρός ο Φώτης Λάτσης

Σοκ στον αθλητισμό – Πέθανε ο Φώτης Λάτσης

Μια ακόμη άσχημη είδηση για τον αθλητισμό της Πάτρας.

Ο λόγος για τον θάνατο του Φώτη Λάτση, ενός από του ιδρυτές του Ανεπίσημου πρωταθλήματος μπάσκετ, το οποίο διοργανωνόταν τις 10ετίες του 1980 και του 1990 στα ανοικτά τότε γήπεδα της Πάτρας (ΕΑΠ, Γούβα, Παναγίας Αλεξιώτισσας, κ.α.).

Η βάση του πρωταθλήματος ήταν αρχικά τα στέκια στα Ψηλαλώνια και στη συνέχεια εκείνα στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, με τους επίσης αείμνηστους Λάκη Ταπείνη και Γιώργο Σπανόπουλο να δίνουν μαζί με τον Φώτη Λάτση και την ψυχή τους για ένα τουρνουά που θεωρείτο για χρόνια «πιο επίσημο και από το επίσημο!». Κι αυτό γιατί στο πρωτάθλημα συμμετείχαν κάθε καλοκαίρι παίκτες όπως οι Νίκος Βετούλας, Τάκης Πετρόπουλος, Σάκης Φραγκισκάτος, Δημήτρης Δημακόπουλος, Κώστας Ρακιντζής, Μάκης Γιατράς, κ.ά.

Το τέλος του τουρνουά έφερε ο θάνατος το 1994 της Βιργινίας Λάτση, συζύγου του Φώτη Λάτση, η οποία έκανε γραμματεία στα παιχνίδια.

Ο Φώτης Λάτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στον κοιμητηριακό ιερό ναό του Αγίου Μηνά Λεύκας.

Πηγή: Pelo.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button