ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στα Τρίκαλα: Κατέρρευσε ξαφνικά η 37χρονη Κατερίνα, πού οφείλεται ο θάνατός της

Σύβοτα: Νεκρή η 37χρονη Κατερίνα

Τραγωδία σημειώθηκε στα Σύβοτα με τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας, η οποία εργαζόταν στο ελληνικό χωριό για την καλοκαιρινή σεζόν.

Σύμφωνα με το trikaladay.gr, η 37χρονη νοσηλευόταν στο Πανεπιστημακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου μεταφέρθηκε μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου που υπέστη την ώρα που κολυμπούσε σε πισίνα. Η 37χρονη Κατερίνα ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στα Τρίκαλα, καθώς εργάζονταν σε καταστήματα εστίασης της πόλης.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 37χρονη από τα Τρίκαλα που εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Όπως αναφέρει το trikaladay, η 37χρονη νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στο οποίο διακομίστηκε μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου που υπέστη την ώρα που κολυμπούσε σε πισίνα.

Σήμερα η κηδεία της 37χρονης Κατερίνας στα Τρίκαλα

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button