ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον κλαρινίστα Κώστα Έξαρχο: Έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και σκόρπισε θλίψη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 25 ετών κλαρινίστας Κώστας Εξαρχος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 23/8 στην Επ. Οδό Σοφάδων – Κυψέλης

Πιο συγκεκριμένα, συγκλονισμένη ξύπνησε η κοινωνία των Σοφάδων το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου στο άκουσμα της είδησης πως ένας νεαρός και πολύ αγαπητός συντοπίτης τους, ο 25χρονος μουσικός και ηλεκτρολόγος Κώστας Έξαρχος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Επαρχιακή οδό Σοφάδων – Κυψέλης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να φύγει εκτός πορείας και να ανατραπεί.

Ο νεαρός κλαρινίστας μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Σοφάδων, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του..

Το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στους Σοφάδες..

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button