• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

«Θρήνος» για τον 19χρονο που πέθανε σε λούνα παρκ: «Μια μάνα χαροκάηκε, έκλεισε ένα σπίτι, ψάχνουμε τον υπεύθυνο»

20 Αυγούστου, 2024
in ΔΙΑΦΟΡΑ
«Θρήνος» για τον 19χρονο που πέθανε σε λούνα παρκ: «Μια μάνα χαροκάηκε, έκλεισε ένα σπίτι, ψάχνουμε τον υπεύθυνο»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Χαλκιδική: Σε σοκ η τοπική κοινωνία μετά τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου μετά από πτώση σε Λούνα Πάρκ της περιοχής.

Τι είπε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, για τον θάνατο του 19χρονου και το τραγικό λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

Σοκ επικρατεί σε όλη τη χώρα με το άκουσμα της είδησης πως ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε τραγικό ατύχημα, σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, παρουσία της οικογένειάς του.

H Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά μίλησε στο Newsbomb.gr αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Για το αν το λούνα παρκ ήταν αδειοδοτημένο η κυρία Χαλκιά δήλωσε: «Αυτά τα λουνα παρκ δεν παίρνουν άδειες, παίρνουν γνωστοποιήσεις. Ο επιχειρηματίας που λειτουργεί το συγκεκριμένο λουνα παρκ κάθε χρόνο παίρνει γνωστοποίηση από τον Δήμο, ωστόσο φέτος δεν πήρε καμία γνωστοποίηση, δεν ρώτησε κανέναν, απλά το έστησε. Τα μηχανήματα δεν ήταν αδειοδοτημένα. Ο Δήμος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες επιβολής κυρώσεων καιρό πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα».

Αναφορικά με τον χειριστή του παιχνιδιού η Δήμαρχος δεν γνωρίζει κάτι περαιτέρω.

Σε κατάσταση σοκ μάλιστα η κυρία Χαλκιά δήλωσε: «Μια μάνα χαροκάηκε, έκλεισε ένα σπίτι. Δεν έχω λόγια. Ψάχνουμε να βρούμε τον υπεύθυνο».

«Ο αδερφός μου πετάχτηκε στον αέρα»

Νέες, σοκαριστικές πληροφορίες για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, όταν ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του αφότου έσπασε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες σε λούνα παρκ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο αδερφός του 19χρονου περιέγραψε στην ΕΡΤ τις στιγμές της τραγωδίας. «Ήμασταν σε λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μάς άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μάς είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη» ανέφερε ο αδερφός του άτυχου νεαρού, συνεχίζοντας πως «σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο».

«Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα, δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος» περιέγραψε σοκαρισμένος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα, όπως εξελίχθηκε, σημειώθηκε στο Πευκοχώρι, όπου ο άτυχος 19χρονος παραθέριζε με την οικογένειά του.

O 19χρονος βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος καθώς το παιχνίδι (crazy dance) όπου επέβαινε με τον αδερφό του έσπασε, με το κάθισμα όπου κάθονταν να ξεκολλάει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά και ο αδερφός του 19χρονου.

Έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος του λούνα παρκ ενώ δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

Τη σορό του νεαρού με καταγωγή από τη Βέροια θα παραλάβει η οικογένεια του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Πανώλη: Χλώμιασαν οι Έλληνες, ανακοινώθηκε πριν λίγο – Αλλάζουν όλα από Δευτέρα για αρνί, παϊδάκια & προβατίνα

Next Post

ΕΜΥ: Έκτακτη επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Next Post
ΕΜΥ: Έκτακτη επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

ΕΜΥ: Έκτακτη επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Χανιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 19χρονου Νίκου – «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω»

Χανιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 19χρονου Νίκου – «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω»

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr