ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος Παναγιώτης Βλάσσης

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Παναγιώτη Βλάσση. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα, 14/12/2023, στην περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Βλάσσης, 26 ετών, εξαφανίστηκε στις 12/12/2023,
μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της
οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο νεαρός που μένει μόνιμα στην Αθήνα πήγε στο πατρικό του σπίτι στον Πρόδρομο Καρδίτσας για λίγες ημέρες, όμως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς.

Οι γονείς του ανησύχησαν, αφού δεν επικοινώνησε με κανέναν και δήλωσαν την εξαφάνισή του την Τετάρτη. Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

πηγη cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button