ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Σήμερα η κηδεία της 40χρονης μητέρας 4 παιδιών-”Έφυγε” λίγους μήνες μετά την 36χρονη αδερφή της

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 40χρονης Μαρίας Γιαννέζου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Η γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για το το Μέγα Σπήλαιο, αισθάνθηκε αδιαθεσία με τους οικείους της να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Τραγική ειρωνεία, πριν από μερικούς μήνες «έφυγε» από τη ζωή η 36χρονη αδελφή της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία έχασε και τα δύο της παιδιά μέσα σε λίγους μήνες και ήταν αδύνατον μέχρι και χθες, κάποιος να πάρει το “βάρος” της τραγικής αυτής ενημέρωσης.

Σήμερα Τετάρτη 19/04/2023, η μητέρα της Βασιλική που σε μικρό χρονικό διάστημα έχασε τις δυο κόρες της, τα παιδιά της -Φίλιππος, Ολγα, Νίκη και Χαρά- συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου, Κάτω Λουσών Καλαβρύτων.

Πηγή: pelop.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button