ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ποδοσφαιριστής, κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα του αγώνα

Και δεύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής «έσβησε» ξαφνικά, αυτήν τη φορά μέσα στο γήπεδο την ώρα που έπαιζε μπάλα. Ο αδικοχαμένος 20 χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν με την ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου όταν για άγνωστο λόγο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο αγώνας διεκόπη με τους ποδοσφαιριστές και τον γιατρό της ομάδας να προσπαθούν να επαναφέρουν τον 20χρονο Ηλία κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό γεγονός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου, όταν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, και εν συνεχεία κατέληξε.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Το ΕΚΑΒ Μουζακίου τον μετέφερε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου κι έπειτα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 20χρονος δεν επανήλθε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Εκεί, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε.

Τι λέει ο συμπαίκτης του 20χρονου που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια χαρά το παιδί, απλά ξαφνικά κατέρρευσε. Ήταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», λέει στο protothema.gr ένας συναθλητής του, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που κατέρρευσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

Πηγή :ipliroforia

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button