ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος τώρα για την Βίκυ Καγιά

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες, όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media.

Ανείπωτη θλίψη για τη Βίκυ Καγιά. Ο πολυαγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η Βίκυ Καγιά ανήρτησε μία κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της από το παρελθόν και έγραψε: «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ΄αγαπώ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε τα συλλυπήτηρια και τη συμπαράσταση των διαδικτυακών της φίλων.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος καθώς του είχε ιδιαίτερη αδυναμία όπως είχε αναφέρει η ίδια και σε παλαιότερες συνεντεύξεις.

Η Βίκυ Καγιά έκανε γνωστή την τραγική είδηση μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγη ώρα, καθώς ανέβασε μία παλαιότερη κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα της: «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ».

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να της γράψουν τα συλλυπητήριά τους κάτω από την ανάρτησή της αυτή με τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή.

Δείτε την ανάρτησή της

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά:

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button