ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση καθηγητή πανεπιστημίου – «Κανείς δεν τον βοήθησε»

Ο καθηγητής Άρης Λιάκος αγνοείται από την 1η Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από το σούπερ μάρκετ για να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά ακολούθησε λάθος κατεύθυνση και βρέθηκε από ότι φαίνεται σε σύγχυση.

Η κόρη του, Μαρίνα, και η δημοσιογράφος της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” πραγματοποίησαν έρευνα στο σημείο που βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του, σε ένα χαντάκι.

Σύμφωνα με την κόρη του, ο καθηγητής Λιάκος φαίνεται να έκανε λάθος υπολογισμό όταν κατάλαβε ότι πήρε τη λάθος διασταύρωση και στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή το αυτοκίνητό του κόλλησε στο χαντάκι. Προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς, αλλά κανείς δεν τον βοήθησε.

Μάλλον φοβήθηκαν επειδή ήταν έντονος και ήταν σε σύγχυση επειδή δεν μπορούσε να βρει βοήθεια.

Ο άνδρας με το μηχανάκι που σταμάτησε να τον βοηθήσει, είπε ότι ο καθηγητής Λιάκος φαινόταν να είναι σε σύγχυση και φώναζε. Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι τον είδε να ανεβαίνει προς τα πάνω στο τέλος του δρόμου και μετά δεξιά. Το λάθος του ήταν ότι δεν κάλεσε την αστυνομία.

Η Ασφάλεια έχει ψάξει στα εγκαταλελειμμένα και στα κλειστά σπίτια της περιοχής, η ΕΜΑΚ και κάτοικοι εθελοντές σε πηγάδια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η κόρη του καθηγητή Λιάκου προσέθεσε ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι είχε χτυπήσει κάποιες πόρτες για βοήθεια, αλλά κανείς δεν τον βοήθησε.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button