ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άννυς: Τι κρύβει ο Βούλγαρος που έμενε στο διαμέρισμα του πατέρα της!

 

Ολο και περιπλέκεται, μέρα με την ημέρα, το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς.

Αλλη μια αποκάλυψη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και να φουντώσει τη σεναριολογία για το τι τελικά έχει συμβεί με την μικρή.

Η μητέρα της Αννυς αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι ο πατέρας της μικρής, που είχε την ευθύνη της όταν η μητέρα της έλειπε στη Γερμανία, την περίοδο δηλαδή που το κοριτσάκι εξαφανίστηκε, συγκατοικούσε με έναν ομοεθνή του, βουλγαρικής καταγωγής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού, ο 27χρονος άντρας αρνείται ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση ο «τρίτος» άντρας, καθώς όπως λέει, έλειπε από το σπίτι τις ώρες που εξαφανίστηκε η μικρή. Επίσης δήλωσε πως ο άντρας εκείνος έχει πλέον επιστρέψει στη Βουλγαρία.

 

πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button