ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ Έφυγε μαχόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιάννης

Έφυγε μαχόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από 500.000 ευρώ ώστε να μπορέσει να πάει στο εξωτερικό και να χειρουργηθεί, όμως τον πρόδωσε η καρδιά του Έφυγε από τη ζωή στα 26 του χρόνια ο Γιάννης Τύρος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σοβαρό χειρουργείο για τη βελτίωση της υγείας του. Η δυσάρεστη είδηση βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας.

Ο 25χρονος Γιάννης Τύρος John Tyros υποβλήθηκε σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση για την αποκατάσταση της δυσπλασίας στους σπονδύλους .. δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η πόλη της Καλαμάτας βρέθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή συγκεντρώνοντας τα χρήματα για την επέμβαση και σήμερα θρηνεί.

Ο Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35μ. Με το χειρουργείο ήλπιζε ότι θα έφευγε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος κι επιτέλους θα σταματούσε να πονάει και θα μπορούσε να αναπνέει εύκολα, κερδίζοντας έτσι μια ευκαιρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κρατάμε την ανάμνηση του και την προτροπή του σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του : “Καλημέρα με υγεία, να κάνετε αυτά που θέλετε με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και όλο κάτι καινούργιο θα μάθετε και κάτι όμορφο θα ζήσετε!!!”

Καλό ταξίδι σε αυτό το χαμογελαστό παιδί, που μας παρέδωσε μαθήματα ήθους, ευγένειας.

Καλό ταξίδι στον “γίγαντα” της πόλης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

πηγη Humans of Kalamata

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button