ΔΙΑΦΟΡΑ

Ιδέες για να φτιάξετε Xριστουγεννιάτικα δώρα με τα παιδιά σας!

Ένας μήνας έμεινε για τα χριστούγεννα και πάντα αναρωτιόμαστε τι δώρα θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ταυτόχρονα ανησυχούμε για το πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε φέτος. Φέτος δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε δώρα γιατί μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε τα δώρα με την βοήθεια των παιδιών σας!

  • Φτιάξτε ένα βιβλίο με αγαπημένες αναμνήσεις.Βάλτε τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν τα αγαπημένα τους σχέδια και αποφασίστε μαζί σε ποιον θα το στείλετε. Τρυπήστε τις άκρες της ζωγραφιάς και δέστε τα με μια όμορφη κορδέλα για να μοιάζει με ένα βιβλίο.
  • Οτιδήποτε από την κουζίνα σας μπορεί να γίνει δώρο:Φτιάξτε μαζί με τα παιδιά σας τα φημισμένα σας μπισκότα, κουλουράκια, μελομακάρονα κλπ και βάλτε τα σε ένα βάζο ή σε ένα μεταλλικό κουτί και τυλίξτε τα με μια κορδέλα. Μπορείτε να τρυπήσετε ένα χρωματιστό χαρτόνι και να γράψετε ευχές και να το δέσετε στην κορδέλα.
  • Ένα προσωπικό βιβλίο συνταγών:Καταγράψτε τις συνταγές σας σε χαρτόνια ή σε ημερολόγια. Από κάτω από τις συνταγές βάλτε τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν ή αν ξέρουν να γράφουν να σχολιάσουν τις συνταγές σας.
  • Ευχαριστήριες κάρτες. Γράψτε μαζί με τα παιδιά σας κάρτες και ευχαριστήρια μηνύματα σε ανθρώπους που αγαπάτε.
  • Χειροποίητα άλατα μπάνιου.Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά άλατα μπάνιου σε χύμα ποσότητες. Διαλέξτε τα αρώματα και τα χρώματα που σας ταιριάζουν και βάλτε τα σε ένα βάζο και δέστε μια ωραία κορδέλα και τυπώστε μια ωραία κάρτα στον εκτυπωτή σας.
  • Φτιάξτε κεριά. Λιώστε παραφίνη σε μια κατσαρόλα και προσθέστε κυρομπογιες ζωγραφικης για να τους δώσετε χρώμα. Αδειάστε το μείγμα σε ένα μπολάκι που το έχετε λαδώσει πιο πριν, τρυπήστε το μια οδοντογλυφίδα και περάστε ένα φιτίλι. Δέστε το με μια κορδέλα και είναι έτοιμο.
  • Χειροποίητες κορνίζες. Βάλτε γκλίτερ, στρας, κουμπιά κλπ σε ξύλινες κορνίζες και μεταμορφώστε τις σε καινούριες. Εννοείται πως θα βάλετε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία του καλλιτέχνη που την φιλοτέχνησε.
  • Χειροποίητα ημερολόγια. Μπορείτε να βρείτε ημερολόγια στην αγορά πολύ οικονομικά και να βάλετε φωτογραφίες των παιδιών σας σε κάθε μήνα. Ή μπορείτε να φτιάξετε όλο το ημερολόγιο μόνοι σας με χαρτόνι.
  • Δώρα για τον παππού και την γιαγιά: Μια κορνίζα με την φωτογραφία από τα αγαπημένα τους εγγονάκια.

Δοκιμάστε τα και πείτε μας την γνώμη σας…

Αν σας άρεσε το άρθρο πατήστε…Share και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

πηγη http://babyradio.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button