ΔΙΑΦΟΡΑ

Ισχυρές χιονοπτώσεις την Μεγάλη Τρίτη – Απότομη πτώση της θερμοκρασίας

 

 

Ισχυρές χιονοπτώσεις προβλέπει για την Μεγάλη Τρίτη το Greek-Weather.Org, σε πολλές περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας, ακόμα και σε πεδινά τμήματα !!

Μάλιστα όπως τονίζει, δεν αποκλείεται να πέσει πολύ χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονία, ακόμα και πάνω από 10-15 εκατοστά !!

Θα χιονίσει και μέσα σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, ακόμα και μέσα στην Φλώρινα, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα δεχτούν ίσως και πεδινά τμήματα των δυτικότερων τμημάτων της κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Ο κύριος όγκος των χιονοπτώσεων στα παραπάνω τμήματα, θα πέσει από τα ξημερώματα ως και τις προμεσημβρινές, ενδεχομένως και μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης. Χιονοπτώσεις θα πέσουν και σε ορεινές περιοχές της δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας.

 

πηγη  athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button